053-8096567
 
 
 

מטבחי יגל תכנון מטבח

תכנון מטבח בעולם המודרני והמתקדם בו אנו חיים, מחייב חשיבה קפדנית, יעילה ומאורגנת לגבי כל פרמטר במטבח על מנת להגיע לתוצאה המרבית בחלל המטבח.

מטבחי יגל, שמה לעצמה כמה עקרונות חשובים לתכנון המטבח בצורה המושלמת :
עקרון ראשון בתכנון המטבח – אחסון המזון :
בעת תכנון המטבח, חשוב לנו לוודא שאזור אחסון המזון הינו מקום נגיש ללקוח ומאפשר שמירה על טריות המזון. דבר חשוב נוסף הוא לבדוק שאכן תכנון המטבח וארונות המטבח השונים, אכן עונים על צרכי המשפחה ויכולים להכיל את כמות המצרכים שהמשפחה צורכת.
מטבחי יגל דואגת להתעדכן בכל החידושים ופתרונות האחסון המוצעים בשוק, על מנת לתת מענה לכל תכנון מטבח ועבור כל דרישת לקוח.
בעולם המטבחים כיום, קיימים מגוון של פתרונות אחסון כגון: מזווה, ארון פינתי עם מנגנון ומגירות נשלפות (שליפה מלאה) ועוד.
באולם התצוגה החדש של מטבחי יגל, תוכלו למצוא את כל פתרונות האחסון החדשים והמתקדמים בעולם המטבחים.

עקרון שני בתכנון המטבח – אחסון הכלים :
מטבחי יגל, פועל למעלה מ-40 שנה בתחום המטבחים והנגרות בכלל, וניסיון השנים לימד אותנו להבחין בין צרכי הלקוח המשתנים. לקוחות רבים, מוצאים את איזור אחסון הכלים כמקום החשוב ביותר במטבח ועל כן אצל לקוחות אלה, איזור זה יהיה הנגיש ביותר ועל כן מחייב נוחות מרבית.
בעת תכנון מטבח אצל לקוחות שזקוקים למקום אחסון רב, רצוי לוודא למשל, שבקרבת הקומקום או בר המים ימצא ארון לכוסות ואמצעים להכנת שתייה חמה, למקם את מגירת הסכום ליד איזור הבישול, מגירת הבקבוקים בסמוך לכיריים ועוד. כמו כן, יש לוודא שהכלים הקיימים, אכן מתאימים לעומק הארונות החדש.
מטבחי יגל שמה דגש רב על עקרונות אלה ועוד לתכנון מטבח אופטימאלי, אשר מהווים את הבסיס למטבח מושלם.

עיקרון שלישי בתכנון המטבח - לפי אזור ההכנה ומשטח העבודה .

משטח עבודה גדול ורחב, הינו בסיס חשוב ללקוחות המבלים זמן רב בבישול ואפיה במטבח.
לא פעם, צוות המעצבים של מטבחי יגל, נתקל בלקוחות שמעדיפים ניצול של מקומות עבודה על פני מקומות אחסון.
אזור ההכנה ומשטח העבודה, הינו האזור בו ישהה הלקוח פרק זמן ממושך ולכן עליו להיות פרקטי ונוח ועם זאת נגיש לשאר האזורים במטבח.
אנו בחברת מטבחי יגל, מקפידים על משטח עבודה שאורכו לא יפחת מ-120 ס"מ, על מנת לאפשר זרימת עבודה רציפה, קלה ונוחה במטבח.

עיקרון רביעי לתכנון המטבח -  לפי אזור הניקיון .

ארון הכיור במטבח מהווה את מרכז המטבח, שכן אליו מתרכזות מרבית הפעולות – שטיפת ירקות, שטיפת כלים, ניקיון המטבח וכו'.
בעת תכנון מטבח עבור לקוחות שהכיור הינו מרכז העבודה והניקיון, נקפיד שהכיור יהיה רחב ועמוק מספיק בכדי שפעולת הדחת הכלים תהיה קלה ונעימה יותר.
אנו בחברת מטבחי יגל, פגשנו לא פעם בלקוחות רבים, המעדיפים לשמור את מוצרי הניקוי בארון הכיור לצד פח האשפה, על מנת לבצע את פעולות הניקיון במטבח במהירות וביעילות. תכנון מטבח נכון ומותאם לצרכים, יספק מענה טוב לדרישה זו של הלקוחות.

עיקרון חמישי לתכנון המטבח - לפי אזור הבישול והאפייה.

אזור הבישול והאפייה הוא אזור מרכזי במטבח ובו ממוקמים מוצרי החשמל כגון: תנור, מיקרוגל וכריים.
אנו בחברת מטבחי יגל, ממליצים על כמה פרמטרים חשובים בתכנון מטבח ומוצרי החשמל בצורה הנכונה:
תנור אפיה - מומלץ למקם בתוך ארון "בילד-אין". ארון בילד אין, הינו ארון גבוה המכיל בתוכו את התנור והמיקרוגל כאשר התנור נמצא בגובה של כ- 70 ס"מ מהרצפה. בצורה זו, אנו לא מתכופפים על מנת להכניס ולהוציא את המזון מהתנור והעבודה איתו הופכת נוחה וקלה לכל העובדים במטבח. מיקרוגל - מעל התנור מומלץ למקם את המיקרוגל שלנו כך שימצא בגובה החזה. בצורה זו אנו יכולים להשתמש בו בצורה נוחה ובטוחה עבור ילדים קטנים. יתרון נוסף הוא שאינו תופס מקום על משטח העבודה.
כיריים -  אזור הבישול בו ממוקמות הכריים הוא האזור בו נאחסן את הסירים, מחבתות וכלי הבישול. מומלץ למקם ליד הכריים ארון המתאים לאחסון של בקבוקים (שמן, חומץ, רטבים) יחד עם מקום לתבלינים .

 


חברת מטבחי יגל, מקדישה זמן רב לתכנון מטבח בצורה הטובה והמתאימה ביותר לצרכי הלקוח המשתנים. הקשבה ללקוחות, מקצועיות וניסיון רב שנים, הם אלה המאפשרים למשפחת מטבחי יגל, להגיע לתוצאה המושלמת.